Értékesítse termékeit Európa legnagyobb online nagykereskedelmi hálózatán keresztül 

A mai világban az online nagykereskedelem nélkülözhetetlen és az cége fejlődéséhez elkerülhetetlen. 

Folyamatos fejlődéséhez használja a zentrada.network kifinomult technológiáját és forgalmazza termékeit a zentrada 8 nyelven megjelenő nagykereskedelmi platformján, az erre a célra kifejlesztett biztonságos rendelés- és fizetésbonyolítással és a zentrada.network 7 nyelven működő ügyfélszolgálati hátterével – egész Európában.

Kapcsolat felvételi adatlap eladók részére

A zentrada.network több nyelvű európai piacterei biztosítják a lehetőséget termékei gyors és hatékony online értékesítéséhez, a nemzetközi viszonteladók megnyeréséhez ... mindezt nyelvtudás nélkül.

Online felkínált termékei egyszerűbb megtalálása és könnyebb megvásárlása.

Termékeinek megjelenítése és cégének bemutatása gépi fordítással 8 nyelven.

Megbízható és biztonságos rendelés- és fizetésbonyolítás a zentrada.TradeSafe rendszerén keresztül FairTrade- irányelvekkel, védelemmel a csalások ellen.

Az automatikus hírlevél szolgáltatással, az ÉRTÉKESÍTÉSI ESZKÖZÖKKEL, a FreeD!-vel és a Kedvezmény-rendszerrel reklámozzuk az Ön szortimentjeit és termékeit a szegmensben érdekelt vásárlói csoportoknak.

A zentrada & TradeSafe 7 nyelvű ügyfélszolgálattal támogatja eladóit a rendelésbonyolítás során. Eladó az online- felkínálói management eszközeivel bonyolítja le ajánlatkéréseit, rendeléseit európai vásárlóival a saját anyanyelvén.

Statisztikák segítik nyomon követni üzleti folyamatait, és segítséget nyújtanak a rendelésbonyolítások jobbá tételében, valamint forgalmának növelésben.

Online reklámok és hírlevél-promóciók támogatják termékeinek nemzetközi piacra történő bevezetését, ajánlatainak prezentálását és forgalmának növelését.
Lezárt tranzakciók heti összesített elszámolása és kifizetése a zentrada.network-n.

Ahhoz, hogy Ön, mint felkínáló a zentrada.network-n tranzakciókat tudjon bonyolítani egy ellenőrzési folyamat szükséges, amely a szortiment (kb. 200 terméktől) nemzetközi piacképességére, a szállítási feltételeire, a termékek európai raktárkészletről történő kiszállítására és rendelkezésre állására irányul. A zentrada.network reklám opcióival alternatív lehetőségként felkínáljuk a közvetlen átlinkelési lehetőséget a saját nagyker shopjába, vagy weboldalának főoldalára.

További információk és kapcsolat felvételi adatlap eladók részére a zentrada.network-n*
"Point of Sale" reklám lehetőségek – egyedülálló, hatékony, széles hatókörrel

Európai kereskedelmi reklám hozzálinkeléssel az online ajánlataihoz

Különösen a kisebb szortimenteknél, a közép-, és magas árfekvésű termékeknél, vagy újdonságoknál, a mi kereskedelmi platformunkon történő egyszerű listázás nem éri el a szükséges látogatottságot a kitűzött  forgalom nívó eléréséhez. A listázás kiegészítéseként, vagy a listázás helyett javasoljuk a reklám megjelenést hozzálinkeléssel az Ön online ajánlataihoz.

Tovább a zentrada.network média adataihoz

Töltse fel termékeit és állítsa be rendelési-feltételeit a shop/salesroom-ban

Az EuroSync funkcióval fordítsa le és aktualizálja ajánlatait Európa szerte

A zentrada automatikusan megjeleníti termékeit mind a 8 európai piacterén

Ajánlatkérés érkezik Önhöz a kosarak tartalmával, adjon rá rövid határidőn belül egy szakszerű rendelési ajánlatot. 

A vásárló rendelése és a TradeSafe-nek történő fizetése után kap csak megbízást Ön a termékek kiszállítására 

Igazolja a termékek elküldését, ezt követően a vásárlónak 10 napja van a szabályszerű csomagátvétel igazolására

Az elszámolás és a lezárt tranzakciók utáni kifizetés hetente történik 

A szállítások során felmerülő problémákkal a ügyfélszolgálatunk foglalkozik és keres egy gyors megoldást a TradeSafe ÁSZF és FairTrade irányelvek alapján