Üdvözöljük Európa legnagyobb internetes nagykereskedelmi vásárlói hálózatán

Hatalmas kínálat – szuper árak – teljes vásárlói biztonság - folyamatosan megújuló termék kínálat Európa és Magyarország legjobb beszállítóitól viszonteladóknak, kiskereskedőknek.

Ingyenes vásárlói tagság kiskereskedőknek

kereskedelmi-platform

termékkeresés, ár-összehasonlítás és biztonságos nagykereskedelmi vásárlás Európában

1.000 Shop & Salesroom

hatalmas kínálat, egyszerű és biztonságos vásárlás Európa legjobb beszállítóitól

100% BtoB vásárlói védelem

és legjobb ár (BestPrice)-Garacia* biztonságos (TradeSafe) rendelés- és fizetésbonyolítással és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

Ingyenes kiszállítás
          

zentrada-tagok számára az egyedülálló szállítási átalánnyal európai nagykereskedelmi vásárlások során a résztvevő felkínálókkal.

Előnyei vásárlóként 

  • hozzáférés több 1.000 importőr és nagykereskedő több százezer termékkínálatához és szortimentjéhez egész Európából online rendeléssel
  • egyszerű termékkeresés, ár-összehasonlítás, rengeteg újdonság, legújabb trendek
  • 100% vásárlói védelem (TradeSafe) és legjobb ár garancia (BestPriceGarancia*), valamint egyedülálló TradeSafe rendelés- és fizetésbonyolítás magyar nyelvű ügyfélszolgálattal a zentrada.network-n keresztül
További infó vásárlóknak

Előnyei felkínálóként

  • Az Ön zentrada.Shop-ján/Salesroomján keresztül termékei listázásra kerülnek a megfelelő termékcsoportokban több mint 300.000 kiskereskedő, viszonteladó számára egész Európában
  • a termékek reklámozása és értékesítése egész Európában a rendelési platformunkon és hírlevél-szolgáltatásunkon keresztül - anyanyelvi ügyfélszolgálattal 8 országban
  • Kedvező költségű forgalmazás Európa egész területén kockázat nélkül. Igény esetén egyszeri felépítési- és beiskolázási díj és forgalomfüggő tranzakciós költségek. Egyszerű értékesítési elszámolás és kifizetés hetente. 
További infó eladóknak

Kereskedjen nagyobb haszonnal és kényelmesen a legnagyobb vásárlói hálózaton keresztül

A hatalmas kínálatnak és a kedvező feltételeknek köszönhetően nagyobb nyereséggel, biztonsággal és kényelmesen vásárolhat online: a zentrada.network több mint 500.000 önálló kiskereskedőnek teszi lehetővé a kereskedelmi kapcsolatot Európa legjobb beszállítóival. 
A zentrada ingyenes hozzáférést kínál a kereskedelmi résztvevőknek, viszonteladóknak több százezer ajánlathoz, a gyors és kényelmes online rendelésbonyolításhoz és az egyedülálló és teljes körű vásárlói védelemhez a zentrada.TradeSafe fizetésbonyolításán keresztül 8 európai országban található ügyfélszolgálat támogatásával. 
Mint tag, profitáljon a zentrada és az internet előnyeiből és a közel 500.000 tagunk tapasztalataiból: az Ön aktivitása hozza létre a felkínálók és termékek rangsorát és értékelését.  

Kényelmes és gyors hozzáférés több mint 1.000 vezető beszállítóhoz Magyarországról és Európából

Vásárlóinknak Európa szerte folyamatosan keressük az új beszállítókat a kereskedelem minden területén. A tagságával Ön hozzáférést kap több mint 1.000 Európában vezető nagykereskedő és importőr shopjához és salesroomjához az aktuális áraikkal. Az ügyfelek értékelése és a felkínálói rangsorok tájékoztatják Önt az eladó cég erősségéről. Az egyedülálló vásárlói védelmet biztosító TradeSafe-Rendelésbonyolítással elkerülheti az internetes csalásokat, kockázatokat és nyelvi problémákat. 

Óriási kínálat, szuper árak, online keresés, összehasonlítás, valamint biztonságos rendelésbonyolítás

Mindegy, hogy egyszerűen a kereső funkción keresztül találja meg a termékeket és hasonlítja össze az árakat, vagy, hogy a termékcsoportokat használja ehhez: a zentrada megmutatja Önnek a helyes utat az Önt érdeklő témákhoz. A Performance-Index (PFI) informálja Önt az egyes ajánlatok népszerűségéről. A rangsorok pedig megmutatják a legkeresettebb termékeket és a legsikeresebb felkínálókat.

Egyidejűleg több eladó és rendelés kényelmes kezelése

A TradeSafe- rendelési portálja teljes áttekintést nyújt az Ön beszállítóival, a kosaraival, ajánlataival, rendeléseivel és utánrendeléseivel kapcsolatban. A bonyolítás olyan egyszerű, hogy az nem okoz problémát és akár nyelvtudás nélkül is tud Európa-szerte kisebb vagy nagyobb rendeléseket realizálni. 
Az e-mail-Alert (figyelő) automatikusan tájékoztatja Önt a eladók új ajánlatairól vagy a megadott keresőszavak szerint felhelyezett új termékekről. 

100% vásárlói védelem az internetes csalások ellen és legjobb ár (BestPrice)Garancia árubeszerzései során magyar nyelvű ügyfélszolgálattal

A TradeSafe-n keresztüli fizetés során egyedülálló vásárlói-védelemben részesül. Ebben az esetben a eladó az Ön pénzét csak a sikeres áruátvétel igazolását követően kapja meg. Probléma esetén a TradeSafe-ügyfélszolgálata gondoskodik egy gyors megoldásról. Az eladó is segíti a rendelés lebonyolítását, növeli az Ön biztonságát és fizeti ennek a szolgáltatásnak a költségeit. 
A felkínáló ezen felül garantálja Önnek a TradeSafe-n keresztüli vásárlások során ugyanazokat az árakat és kedvezményeket, mint egy közvetlen rendelés során.